Sosyal Medya

Start Verdik: Webtekno’nun Formula 1 Podcasti F1’e 1 Başladı

Formula 1 son yıllarda ülkemizdeki popülerliğini önemli oranda arttırıyor. Bilhassa de geçtiğimiz yıl bir kere daha Türkiye’nin mesken sahipliği yapması ile birlikte takipçi sayısı artan bu spora yönelik olarak içerik üretmeye de devam ediyoruz.

Daha evvel ödüllü bir fantasy ligi de başlattığımız Formula 1 için artık de eğlenceli bir podcast ile karşınızdayız. F1’e 1 ismini verdiğimiz podcastin birinci kısmında Bahreyn GP’yi, yeni pilotları ve dönem beklentilerini konuştuk.

Ben niçin Hamilton oldum ki?

Podcastte ben ve sitemizin editörlerinden Çağla Tanrıverdi mikrofon başına geçtik. Öncelikle Bahreyn GP’sini ve yarışta kullanılan stratejileri, öne çıkan bireyleri ve olayları konuştuk. Ayrıyeten tartışmalı dördüncü viraj kararına dair ayrıntıları da ele aldık.

Dönem boyunca devam edecek olan F1’e 1 teknik olarak iki farklı kısımdan oluşuyor. Bunlardan birincisi, genel olarak bir evvelki yarışta öne çıkan isimleri ve olayları ele aldığımız, genel olarak yarış konuştuğumuz kısım olacak.

İkinci kısımımızın ismi ise Podyum ve DNF. Haftasonunun güzel manada öne çıkan isimlerini ve olaylarını podyuma çıkaracak, performanslarını öveceğiz. DNF ise yarış dışı kalan pilotlar için kullanılan bir tabir ve bu kısma da genel olarak olumsuz hareketlerle öne çıkan isimler yahut olaylar konuk olacak.

Formula 1’in bu yıl bir kere daha ülkemize gelebilme ihtimali ortaya çıktı. Bu ihtimal gerçekleşirse Haziran ayında da keyifli bir hafta sonu bizleri bekleyecek demektir. Hatırladığımız üzere geçtiğimiz yıl Türkiye GP dönemin en yeterli yarışı seçilmişti.

F1’e 1’in birinci kısmını aşağıda yer alan ilişkiden dinleyebilirsiniz.

Kaynak: https://www.webtekno.com/webtekno-formula-1-podcast-f1-e-1-basladi-h108831.html

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı