Mobil

2020 yılının en iyi Android hava durumu uygulamaları!

Bildiğiniz üzere Google Play’de bulabileceğiniz birçok hava durumu uygulaması mevcut, ama biz sizin için en uygunlarını listeledik!

Hava durumu, bilhassa de kapalı ya da yağış beklenen havalarda merak konusu oluyor. ni hava değişikliğine rağmen işimizin ve sıhhatimizin olumsuz etkilenmemesi ismine birtakım önlemler almak hayli değerli. Bu önlemlerin başında ise hava durumunu daima takip etmek geliyor. Gerek işe yahut okula giderken, ya da güne başlarken, merak ettiğimiz şeylerin başında hava durumu gelir. Hava soğuk diye meskenden mont ile çıkıp tüm gün elde taşımak yahut sıcak diye ince giyinip tüm gün üşümek hepimizi sinirlendiren bir durumdur. Bu durumu birçoğumuz yaşıyoruz.

Göyüzüne bakarak ya da balkona çıkıp hava durumunun nabzını ölçme devirlerinden sonra gelişen teknoloji ile birlikte akıllı telefonlardan hava durumunu öğrenebiliyoruz. Ancak birtakım uygulamalar var ki aktüel değil ve hava durumu açısından bizleri yanıltabiliyor.

Bu duruma maruz kalmamanız için 2020 yılının en güzel, en sağlam ve en gerçek hava durumu uygulamalarını siz kıymetli okuyucularımız için bir ortaya getirdik. Elbette en âlâ hava durumu uygulaması pek çok bireye nazaran farklılık gösterebilir. Zira kimileri için havanın sıcak ya da soğuk olması, yağışlı olması ya da yağışlı olmaması kâfi iken, kimileri ise rüzgar durumunu, ya da saat saat ayrıntılarını dikkate alıyor.

Bize nazaran en kararlı ve yanlışsız bilgiler içeren hava durumu uygulaması en güzel hava durumu uygulamasıdır.

İşte 2020’nin en âlâ Android hava durumu uygulamaları;

AccuWeather Hava Durumu

Dünyanın en âlâ ve en kesin hava durumu bilgisi kaynaklarından biri olarak görülen bu uygulama 50 milyondan fazla kullanıcıya sahip.

Günlük ömrünüzü planlamanıza yardımcı olan AccuWeather sayesinde hava durumu bilgileriyle en yeni iddialara her an ulaşabilirsiniz.

Uygulamada şu içerikler bulunmaktadır:

• Mevcut durum hava durumu müşahedeleri
• Hava durumu kestirimi özet ve detaylar
• Mahallî / Kısa periyotlu görünüm kestirimleri
• Radar animasyonu ve uydu manzaraları
• Görüntüler
• Ve daha fazlası
*İçerik pozisyona nazaran değişiklik gösterebilir.

Uygulama Google Play’de fiyatsız olup, uygulama içi satın almalar mevcuttur.

AccuWeather Hava Durumu uygulamasını indirmek için burayı tıklayınız.

Yahoo Hava Durumu

Geniş kitleler tarafından beğenilen ve o anki hava durumunu yansıtan kusursuz fotoğraflara ve birçok inanılmaz özelliğe sahip bir uygulamadır.

Yeni tasarımı ile Yahoo Hava Durumu uygulaması ile hava durumunu daha evvel hiç olmadığı kadar renkli takip edebilirsiniz ve en son hava durumu bilgilerini gösteren ana ekran widget’ını sayfanıza ekleyebilirsiniz.

Uygulamanın en beğenilen özellikleri:
– Geniş kitleler tarafından beğenilen, bulunduğunuz yeri, günün saatini ve o anki hava durumunu yansıtan mükemmel fotoğraflar
– 10 günlük ve 24 saatlik sıcaklık kestirimleri de dahil olmak üzere detaylı hava durumu bilgileri
– Etkileşimli radar, uydu, sıcaklık ve rüzgar haritaları
– Sert hava durumu ikazları
– Hareketli gün doğumu ve gün batımı saatleri ile rüzgar ve basınç modülleri
– Nem sensörü, UV endeksi ve yağış ihtimali
– Yeni ana ekran widget’ları

Uygulama Google Play’de fiyatsızdır.

Yahoo Hava Durumu uygulamasını indirmek için burayı tıklayınız.

Kaynak: Teknolojioku

Etiketler
Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı